Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

City break la Bruges în perioada 12-15 martie

City break la Bruges în perioada 12-15 martie

Atât Wizz Air cât și Ryanair continuă să aibă oferte extrem de ieftine pentru destinația Bruxelles (Charleroi). Biletele se găsesc la preţuri începând de la 54 de lei pe segment. Îți propunem un city break la Bruges, în perioada 12-15 martie (joi – duminică). Bruges este un oraș superb, care nu trebuie ratat dacă ajungi în Belgia. Bruges este considerat, pe bună dreptate, cel mai frumos oraș din această țară.

City break la Bruges: preț bilete la Wizz Air

 

– plecare 12 martie, 12:30-14:35, 54 de lei cu Wizz Discount Club sau 99 de lei preț standard.

– întoarcere 15 martie, 15:05-18:50, 134 de lei cu Wizz Discount Club sau 179 de lei preț standard.

Mai multe detalii găsești pe site-ul oficial al Wizz Air, www.wizzair.com.

Bruges Wizz Air

În concluzie, poți zbura dus-întors de la București la Charleroi cu doar 188 de lei. Pentru a ajunge în Bruges, cea mai simplă variantă este shuttle bus-ul de la aeroport la Gara Rijselstraat – Spoorwegstraat. Biletele se pot rezerva online de pe site-ul flibco.com, iar în acest moment prețul pentru o călătorie dus-întors este de 23 de euro de persoană, iar durata este de aproximativ 2 ore. De reținut că biletele cumpărate online sunt mai ieftine decât cele luate la fața locului, uneori chiar considerabil mai mici. O altă variantă de a ajunge la Bruges este cu trenul, Belgia având o rețea feroviară foarte bine dezvoltată.

Hoteluri recomandate:

– Floris Hotel Bruges, 3 stele, scor 7,6 pe booking.com, preț 240 de euro;

– Velotel Bruges, 4 stele, scor 7,2 pe booking.com, preț 280 de euro;

– B&B Le Coquin, 3 stele, scor 8.5 pe booking.com, preț 262 de euro;

Toate prețurile sunt calculate pentru o cameră dublă sau twin în perioada 12 martie – 15 martie 2015, cu mic dejun inclus și anulare gratuită până cu o zi înainte. Fără mic dejun și cu plata nerambursabilă, costurile sunt mult mai mici. De asemenea, poți căuta și cazare pe site-ul airbnb, unde poți găsi apartamente la prețuri chiar și cu 40% mai mici decât la hotel.

* Sursa foto: celebritycruises.co.uk

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

2 Comments

  1. 188lei? si cu banii pe care ii dai pe wizz discount club ( Plătiți doar 100,00 lei extra pentru a beneficia de aceste avantaje atât dvs. cât și până la 5 tovarăși de călătorie) ce zici? hai sa zicem ca o sa fie in jur de 270, fara bagaj!

  2. Da, pretul de 188 de lei dus-intors este cu Wizz Discount Club, daca nu ai cont, va trebui sa iti faci, altfel pretul este de 278 de lei (tot un pret foarte mic).

Lasă un răspuns