Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Centre de închiriat ATV Predeal: De unde închiriezi un ATV?

Centre de închiriat ATV Predeal: De unde închiriezi un ATV?

Te interesează unde poți găsi un centru de închiriere ATV în Predeal? Pe Valea Prahovei există numeroase drumuri forestiere perfecte pentru o mică escapadă cu ATV-ul. Poți opta pentru un traseu ușor, care să pornească de la centrul de închiriat ATV Predeal până la Cioplea, apoi la Cabana Susai, un traseu scurt, însă cu peisaje foarte frumoase, sau poți opta pentru unul din traseele de mai jos:

– Predeal – Poiana Secuilor (drumul trece pe la Cabana Trei Brazi);

– Predeal – Azuga sau Bușteni (există drumuri forestiere cu peisaje superbe);

– Predeal – Pârâul Rece și la Cheile Râșnovului;

– Predeal – Cabana Gârbova;

– Predeal – Râșnov;

– Predeal – Poiana Brașov.

Centre de închiriat ATV Predeal

 

Pentru o parte din traseele de mai sus firmele care închiriază ATV-uri organizează drumeții prin pădure și pe drumuri forestiere, fără să se circule pe DN1 sau pe drumuri cu circulație publică.

Atât în Predeal cât și pe toată Valea Prahovei există numeroase firme care închiriază ATV-uri. Însă din punctul nostru de vedere este important să alegi o firmă care are ATV-uri cât mai noi și aflate în perfectă stare de funcționarea. De aceea, recomandarea testată de noi o poți găsi la următorul link: www.atv-predeal.roFirma deține 26 de ATV-uri de tipul Suzuki KingQuad 750, 4×4. ATV-urile sunt foarte bine întreținute. Perioada minimă de închiriere este de 1 oră, iar prețul îl puteți negocia. Se negociază în funcție de numărul de persoane sau de perioada de închiriere. Pentru mai multe detalii, accesează site-ul centrului de închiriat ATV Predeal. În general, prețurile oferite de firmele care închiriază ATV-uri pe Valea Prahovei sunt în jurul sumei de 150 de lei pentru închirierea unui ATV timp de 2 ore.

Nu uita, pentru a putea închiria un ATV ai nevoie obligatoriu de carnet de conducere de categoria B. Firmele de închiriat ATV fac o copie a permisului de conducere și buletinului înainte de a-ți permite să folosești ATV-ul

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

12 Comments

 1. GRESIT !!! Pretul pentru inchiriere este de 150 lei / 1ora

  • Preturile se mai si negociaza, eu am negociat de fiecare data, iar pentru grup poti scoate niste preturi mult mai mici decat cel solicitat initial.

 2. Eu am inchiriat ATV-uri noi de 2 locuri cu 140 lei pentru o ora si a fost super. Va pot da nr. de telefon de acolo….

 3. Da Mihai Mehedintiu, si dreptate, pentru grupuri se negociaza. Eu m-am imprietenit cu baietii de acolo si mi-au explicat….. Daca au grup si dau minim 5-6 atv-uri atunci se lasa din pret, dar este valabil vara cand nu sunt prea multi clienti, e cald afara si frumos. Iarna se schimba situatia din cate mi-au zis ei…. ATV-urile consuma mai mult, ghidul ingheata de frig pe salariu mult mai mare, etc…. Sincer sa fiu eu i-am inteles. Cam ce frig indura un ghid de ATV iarna daca are curse toata ziua ?!?!?!?! WOW … eu nu as vrea sa fiu ghid. Am cautat pe net si un set de 4 cauciucuri pt. ATV cost minim 1250 lei . Restul pieselor foarte, foarte scumpe. Tot ce este „hobby” este foarte scump. ATV-urile sunt un hobby….deci, totul este scump. Din cate am inteles doar in weekend sunt clienti. Deci nu e mare smecherie sa inchiriezi ATV-uri pana la urma.

 4. nu platiti pretul care vi se cere initial!!! totul este negociabil din lipsa de clienti. se poate ajunge si la jumatate din suma ceruta!!

 5. Vali … jumătate din suma cerută ?? Mă faci să râd. Lipsă de clienți ai tu poate la „gogoșerie”. Ai impresia că cineva face muncă patriotică că să te distrezi tu ?!!? Dute și date cu căruciorul de butelii de banii aia rupți pe la colțuri și lipiți cu scoci ai tai…. Negocierea înseamnă 10-15 sau poate 20 lei.

 6. Poate totusi nu va jigniti. Mai ales daca vrei sa ai clienti si o imagine buna, draga marian…sau atv (hotaraste-te sub ce nume vrei sa scrii). Multumesc.

 7. sper sa dati faliment la 150 de lei pe ora!!!

 8. 150 de lei pe ora nu este un pret exagerat pentru ca sunt multe costuri de intretinere la un ATV, dar ideea e ca pretul mai se si negociaza 🙂

 9. Deci pentru 5 ore trebuie 750 Ron ,mai bine îmi iau un Logan și îi dau carja,,ideea e alta vad că lumea a cam închis drumurile forestiere cam cum a vrut deși sunt destul de accesibile și cu o masina mică,dar de se pot taia destul de bine pădurile și nu vor să fie deranjati de turisti cu masini! Ex: drumul forestier spre cascada Tamina

 10. la cum ai comentat draga ATV pare sa nu te intereseze de imaginea pe care vrei sa ti-o creezi. . . Ma bucur ca am citit comentariile si am vazut cum iti tratezi clentii astfel pot sa caut o firma serioasa, care isi trateaza cu respect clentii si care e constienta ca datorita clientilor ei au ce manca (nu exista firma fara client cum nu exista nici client fara firma). Asa ca succes si la cati mai putini clienti.

Lasă un răspuns