Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ce variante de zboruri de Revelion găsim sub 100€?

Ce variante de zboruri de Revelion găsim sub 100€?

Tu ce faci anul acesta de Revelion? Dacă nu te-ai gândit deja, încă nu este timpul pierdut. Am verificat toate variantele de zboruri de Revelion cu companii low cost din România cu plecare din București Otopeni și am găsit câteva variante de a-ți petrece Revelionul în altă țară. La niște preţuri foarte mici. Preţurile afişate nu includ decât un bagaj de mână mic. Acesta nu poate să depășească greutatea o greutate maximă de 10 kg. Iar adăugarea unui bagaj de mână mare sau de cală implică costuri suplimentare.

Ce variante de zboruri de Revelion găsim sub 100€?

 

1. Zbor Bucureşti-Glasgow cu Wizz Air. În perioada 28 decembrie 2015 – 1 ianuarie 2016 la doar 288 RON, preţ normal, sau 198 RON pentru posesorii Wizz Discount Club. Conform  site-uilui de rezervări online booking.com, poți găsi o cameră dublă în Glasgow la un hotel de 3 sau 4 stele la un preţ de sub 300 de euro pentru 4 nopţi (adică 150 de euro de persoană).

zboruri de Revelion: Bucureşti - Glasgow

Zboruri de Revelion: Bucureşti – Glasgow

2. Zbor Bucureşti-Bologna, tot cu Wizz Air, în perioada 30 decembrie 2015 – 1 ianuarie 2016, la doar 278 RON preţ normal, sau la preţul de 188 RON cu Wizz Discount Club. În  acest preţ este inclus doar un bagaj de mână mic, de maxim 10 kg. Conform booking.com, te poţi caza 2 nopți la Bologna în această perioadă la un preţ de 120-170€ la hoteluri de 4 stele, cameră dublă (60 – 85 de euro de persoană).

Zboruri de Revelion: Bucuresti - Bologna

Zboruri de Revelion: Bucuresti – Bologna

3. Zbor București-Milano, plecare cu Wizz Air în data de 29 decembrie 2015 (aterizare la Bergamo) și retur în data de 1 ianuarie 2016 cu Ryanair (decolare de pe Malpensa), la preţul de aproximativ 195 RON, sau 150 RON cu Wizz Discount Club. Conform site-ului booking.com, o cameră dublă costă în jur de 180-230€ la un hotel de 3-4 stele pentru 3 nopți. Atât aeroportul din Bergamo cât și aeroportul din Malpensa se află la o distanţă de aproximativ 50 de kilometri de centrul oraşului Milano, iar distanţa se poate parcurge cel mai rapid cu shuttle bus-ul de la Terravision. Preţul unui bilet este de 4-6 euro pe segment, iar shuttle-ul circulă din 30 în 30 de minute.

Zboruri de Revelion Bucuresti - Milano

Zboruri de Revelion Bucuresti – Milano

Zboruri de Revelion Milano - Bucuresti

Zboruri de Revelion Milano – Bucuresti

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Sursă foto: Glasgow – theaamagazine.com

Lasă un răspuns