Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Ce city break-uri ieftine găsim în luna iulie

Ce city break-uri ieftine găsim în luna iulie

Este timpul să cautăm city break-uri ieftine pentru această vară. După ce am analizat ofertele companiilor low cost, am găsit câteva oferte destul de rezonabile. Pentru cine vrea un city break în luna iulie 2015, voi pune mai jos ce oferte am găsit la preţuri de sub 150 de euro pentru o călătorie dus-întors. În toate ofertele pe care ţi le prezint mai jos am încercat, pe cât posibil, să includ și un weekend. Așadar, mai jos găsești cinci oferte la niște prețuri pe care le consider accesibile pentru o călătorie dus-întors în luna iulie 2015.

Iată mai jos ofertele de city break-uri ieftine pe care le-am găsit pentru luna iulie

1) Bucureşti – Larnaca, 119 euro.

 

Larnaca, „cel mai frumos oraș din Cipru”, despre care am scris aici, este la ofertă chiar la începutul lunii iulie. Cu Wizz Air poți zbura din București în Larnaca și retur la prețul de 538 ron (119 euro). Zborurile sunt în perioada 7-11 iulie. Preţul este valabil pentru abonații Wizz Discount Club și nu include decât un bagaj de mână mic.

Bucuresti-Larnaca

2) Bucuresti – Kos, 150 de euro.

 

În perioada 18-25 iulie (sâmbătă-sâmbătă), poți zbura pe ruta București-Kos (Grecia), cu Aegean Airlines cu doar 150 de euro dus-întors. În acest preț este inclus și bagajul de cală. Această variantă are escală la Atena, însă durata zborului la dus şi la întors este de doar 3 ore și 45 de minute, respectiv 3 ore și 20 de minute. Mai multe detalii pe skyscanner.ro sau pe site-ul oficial al Aegean Airlines, aegeanair.com.

Bucuresti-Kos

3) București – Salonic, 115 euro.

 

Tot în aceeași perioadă, respectiv 18-25 iulie, poți zbura în Salonic la prețul de 516 ron (115 euro), tot cu Aegean Airlines. De data aceasta escala este puţin mai mare la dus, dar este totuși rezonabil.

Bucuresti-Salonic

4) Bucuresti – Bruxelles, 113 euro.

 

La finalul lunii iulie, în perioada 23-26 (joi-duminică) sau 22-26 (miercuri-duminică), poți zbura la Bruxelles pentru 113 euro dus-întors, cu Ryanair. Preţul nu include decât un bagaj de mână mic. Mai multe detalii pe www.ryanair.com.

Bucuresti-Bruxelles

5) București-Roma, 132 de euro.

 

Roma, Cetatea Eternă, poate fi vizitată în perioada 11-16 iulie (sâmbătă-joi) cu doar 593 de lei (132 de euro). Preţul oferit de Wizz Air este pentru abonații Wizz Discount Club și nu cuprinde decât un bagaj de mâna mic. Mai multe detalii pe wizzair.com.

Bucuresti-Roma

* Sursa foto: Kos, Grecia, www.cruisingexcursions.com

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns