Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Câteva idei pentru vacanţa de primăvară

Câteva idei pentru vacanţa de primăvară

După ce am petrecut câteva ore cautând bilete de avion ieftine, m-am gândit să îți arăt câteva idei interesante pentru vacanţa de primăvară, altele decât Roma, Milano, Bologna și Bruxelles – destinații super promovate la noi. Dacă te-ai plictisit să ți se propună să plătești 9 euro pentru un bilet de avion la Bruxelles, printre bombe, alerte teroriste și trupe antitero care stau cu armele pe străzi, eu îți propun câteva destinații pe care le consider foarte mișto pentru vacanţa de primăvară, la niște preţuri foarte bune.

Idei pentru vacanţa de primăvară

 

1. Atena. Am pus Atena pe primul loc deoarece voi ajunge aici de 2 ori în următoarea lună, iar biletele de la Ryanair sunt foarte ieftine, comparativ cu ce eram învățați până acum de la TAROM și Aegean Airlines. Începând cu data de 27 martie, compania low cost Ryanair va începe operarea de zboruri zilnice din București către Atena, iar preţurile încep chiar și de la 14.99€  pe segment. De exemplu, poți opta pentru perioada 16-20 mai, când un bilet dus-întors costă 39.98€ (preț fără bagaj de cală).

2. Mykonos – una dintre cele mai frumoase insule grecești. Profitând de zborurile ieftine către Atena, poți alege să petreci câteva zile în Mykonos zburând de la Atena cu Ryanair. De exemplu, în perioada 16-21 mai, un bilet dus-întors pe ruta București-Atena costă 51.48€, iar din Atena poți zbura în Mykonos, în perioada 17-21 mai (deci va trebui să rămâi în Atena în noaptea de 16 spre 17 mai) cu doar 33.98€. În total vei plăti doar suma de 85.46€ pe toate cele 4 zboruri (preț fără bagaj de cală).

3. Malta (foto) este a treia propunere și cred că este una dintre cele mai bune locații pentru a-ți petrece o mini-vacanţă în această primăvară deoarece țara este superbă și plină de istorie, iar vremea este minunată și deja se poate face plajă. Poți ajunge în Malta cu Wizz Air, pe ruta București – Malta, iar în perioada 19-23 aprilie un bilet dus-întors costă 328 de lei.

4. Larnaca. Poţi să îţi petreci vacanţa de primăvară relaxându-te în cel mai frumos oraș din Cipru. În perioada 5-9 aprilie un bilet pe ruta București-Larnaca costă doar 308 lei pentru o călătorie dus-întors. Zborurile sunt operate de către  Wizz Air.

De ce nu ar fi și Iași o variantă bună de city break?

 

5. Iaşi. Nu văd niciun motiv pentru care noi, cei care locuim în București, nu am merge într-un city break la Iași,. Mai ales având în vedere biletele la niște preţuri excepționale pe care le are Blue Air pe această rută. Practic, chiar dacă vrei să mergi săptămână următoare la Iași, tot vei găsi bilete la 89 de lei pe segment sau chiar mai ieftine. Iar dacă plăteşti prin transfer bancar primeşti şi o reducere de 22.75 de lei. De exemplu, un zbor pe ruta București-Iași în perioada 25-28 martie costă 179.98 de lei, iar dacă plătești prin transfer bancar, depunere de numerar la Raiffeisen, BRD sau Bancpost, prețul scade la 134.48 de lei! Așadar, să mergem la Iași!

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

** Foto: Portul din orașul Marsaxlokk (Malta)

Lasă un răspuns