Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Am participat la bud:runway run 5.0 pe pista Aeroportului din Budapesta!

Am participat la bud:runway run 5.0 pe pista Aeroportului din Budapesta!

Echipa Fabrica de călătorii s-a bucurat să participe la bud:runway run 5.0, un eveniment sportiv caritabil unic în Europa! Acesta a avut loc pe pista Aeroportului Internațional Ferenc Lisztdin Budapesta, în data de sâmbătă, 2 septembrie 2017, de la ora 11:00.

Terminalul 1, pe care nu se mai operează zboruri începând cu anul 2012, fiind convertit într-un centru de evenimente, s-a deschis în data de 2 septembrie 2017 pentru aproximativ 1000 de alergători ce lucrează în domeniul aviației, persoane publice și mass-media de travel.

Cu două distanțe – 10 km (4 lungimi de pistă) și 5 km (2 lungimi de pistă),  cursa a fost deschisă tuturor persoanelor și echipelor din comunitatea aviatică. Evenimentul a fost urmat de un grătar pe terasa fostului Terminal 1 al aeroportului din Budapesta, cu vedere la pista nou deschisă.

Fiind un eveniment caritabil, toate taxele de intrare la bud:runway run 5.0, în valoare de 30 de euro per participant, au fost donate organizatiilor ce lupta împotriva cancerului și altor cauze ce ajută copiii.

Pentru a ajunge la bud:runway run 5.0, am ales următoarele rute:

 

  • la dus am zburat cu Ryanair de la București la Timișoara. Zborul FR309 a decolat cu o mică întârziere de 10 minute, însă a ajuns la destinație la timp. De la Aeroportul din Timișoara am luat un transfer până la hotel, aflat în apropierea Aeroportului din Budapesta. Transferul a durat aproximativ 3 ore și jumătate, cu tot cu 45 de minute pe care le-am stat în vama Nădlac. Compania care ne-a asigurat transferul este Moldtrans, iar prețul a fost de 30 de euro de persoană.

 

  • pentru întoarcere, am ales varianta mai simplă: am zburat pe ruta directă Budapesta – București Otopeni, cu compania Wizz Air.

 

Iată mai jos câteva fotografii de la eveniemntul bud:runway run 5.0:

 

budrunway run

 

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

** Cover – fotografie oficială de la bud:runway run 5.0

One Comment

  1. Un blog interesant 😉 frumos

Lasă un răspuns