Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

București-Palermo, rută nouă de la Ryanair

București-Palermo, rută nouă de la Ryanair

București-Palermo este noua rută anunțată astăzi de către compania aeriană low cost Ryanair, conform news.ro. Zborurile vor fi operate odată cu începerea calendarului de vară 2017, respectiv în data de 28 martie 2017. Cei de la Ryanair au anunțat pentru această rută nouă o frecventă de 3 zboruri pe săptămână.

Zborurile pe ruta București-Palermo nu au fost încărcate încă pe site-ul oficial. Însă probabil vor apărea pe site astăzi sau în zilele următoare. Tot conform site-ului news.ro, biletele pe această rută vor avea un tarif promoțional de 24.99 de euro pe segment. Iar această promoție va fi valabilă la rezervările efectuate până la data de 22 august 2016.

Preţul de 24.99 de euro pe segment include atât un bagaj de mână, precum și o geantă mică pentru lucruri personale. Bagajul de mână poate avea o greutate maximă admisa de 10 kg. Precum și dimensiunile de 55 cm x 40 cm x 20 de centimetri. Pentru un bagaj de cală se plătește o taxă suplimentară de 20-25 de euro pe segment.

Palermo – cel mai mare oraș din Sicilia

 

Palermo este cel mai mare oraș din Sicilia și capitala regiunii. Zona metropolitană a orașului Palermo cuprinde puţin peste 1 milion de oamenii. Aeroportul din Palermo se află la o distanţă de aproximativ 30 de km faţă de centrul orașului. Aceasta se poate parcurge atât cu trenul cât și cu autobuzul. Trenurile între aeroport și gara centrală din Palermo (Notarbartolo Stazione Centrale) circulă din 30 în 30 de minute, iar prețul unui bilet one way este de 1-3 euro, în funcție de trenul ales și de perioadă. Autobuzele de la aeroport spre centrul orașului circulă însă doar de 2 ori pe zi. Iar prețul unui bilet este de 2-3 euro. Distanţa dintre aeroport și centrul orașului poate fi parcursă și cu taxiul, iar prețul este de 35-45 de euro.

În prezent, pe lângă București-Palermo, Ryanair operează zboruri din București către 11 destinații externe. Dar și către o destinație internă. Rutele externe sunt către Italia (Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino), Marea Britanie (Londra Stansted și Bristol – începând cu data de 9 noiembrie 2016), Spania (Madrid), Irlanda (Dublin), Grecia (Atena), Belgia (Bruxelles Charleroi) și Germania (Berlin Schönefeld – începând cu data de 2 septembrie 2016). Iar ruta internă este către Timișoara, începând cu data de 1 septembrie 2016).

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

** Sursa foto: www.italyguides.it

Lasă un răspuns