Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

București-Miami la 547€ și două rute noi de la Turkish Airlines

București-Miami la 547€ și două rute noi de la Turkish Airlines

Uitându-mă pe ofertele curente ale companiei aeriene Turkish Airlines, mi-a sărit în ochi o ofertă: București-Miami (cu escală la Istanbul), tur-retur, la doar 547 de euro! Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să cumperi biletele până la data de 31 iulie 2015, în timp ce perioada de călătorie trebuie să fie cuprinsă între data de 25 octombrie 2015 și 5 februarie 2016. Prețul ofertei București-Miami cuprinde toate taxele incluse. De asemenea, ruta Constanța-Miami, tot cu escală la Istanbul, este la ofertă, prețul fiind de 555 de euro. Mai multe detalii găsești pe site-ul oficial al Turkish Airlines.

București-Miami la 547€ și două rute noi de la Turkish Airlines

 

În prezent, cele doua zboruri către Miami sunt singurele oferte speciale pe care Turkish Airlines le are din România.

Ca și noutate, compania Turkish Airlines și-a anunțat recent intențiile de a deschide două rute noi foarte interesante. Este vorba de zborurile pe rutele Istanbul – Sydney și Istanbul – Melbourne. Acestea sunt programate pentru jumătatea anului următor. Conform comunicatului oficial, zborurile către Sydney vor fi operate de trei ori pe săptămână, iar cele către Melbourne vor fi operate de două ori pe săptămână.

Conform www.planespotters.net, compania aeriană Turkish Airlines deține în prezent 247 de aeronave. Media de vârstă a aeronavelor deținute de către Turkish Airlines este de 6.6 ani. Astfel, compania deține o flotă foarte tânără, fiind în topul european.

* Sursa foto: Wikipedia – Turkish Airlines

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns