Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

București – Bristol din 9 noiembrie cu Ryanair

București – Bristol din 9 noiembrie cu Ryanair

Irlandezii de la Ryanair au anunțat încă o rută nouă cu plecare din București. De această dată către orașul Bristol, aflat în sud-vestul Angliei. Ruta București – Bristol va fi operată în sezonul de iarnă 2016, începând cu data de 9 noiembrie. Biletele se pot cumpăra deja de pe site-ul oficial al Ryanair, www.ryanair.com. Preţurile pornesc de la suma de 24.99€ pe segment. Acest tarif care include doar un bagaj de mână și care poate avea maxim 10 kg. Dimensiunile admise sunt de 55 cm x 40 cm x 20 cm. Aceasta este a patra rută cu plecare din București anunțată recent de către Ryanair, după Atena (zborurile au început a fi operate din data de de 27 martie 2016), Berlin – Schonefeld (începând din data de 2 septembrie 2016) și mult așteptata rută internă spre Timișoara (care va debuta în data de 1 septembrie 2016).

Conform zf.ro, oficialii companiei Ryanair au declarat că „această nouă rută face Ryanair alegerea ideală pentru clienţii business, dar şi pentru cei care călătoresc de plăcere, şi care pot acum să aleagă din cele 12 rute operate din Bucureşti”.

Orarul zborurilor pe ruta București – Bristol

 

Din păcate însă, zborurile pe această rută nouă vor fi operate doar o dată pe săptămâna. Acestea vor avea loc în fiecare zi de miercuri. Programul va fi următorul:

București – Bristol, miercurea, orele 20:55 – 22:20.

Bristol – București , miercurea, orele 15:05 – 20:30.

Odată cu introducerea zborurilor pe ruta București – Bristol, compania Ryanair ajunge la 12 destinații cu plecare din București. Acestea sunt: Atena, Berlin – Schonefeld, Bologna, Bristol, Bruxelles – Charleroi, Dublin, Londra – Stansted, Madrid, Milano – Bergamo, Milano – Malpensa, Roma – Ciampino și Timișoara. Însă, Ryanair va inaugura o bază la București începând cu data de 30 octombrie 2016. Aceasta va fi prima bază din Romania și îi vor fi alocate 2 aeronave. Din acest motiv, cel mai probabil compania va anunţa şi alte rute noi cu plecare din Bucureşti în următoarea perioadă. Rămâne de văzut.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

Lasă un răspuns