Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Blue Air anunţă o cursă nouă: București-Torino

Blue Air anunţă o cursă nouă: București-Torino

Blue Air anunţă o cursă nouă: București-Torino! Compania aeriană română low cost Blue Air, a anunțat reintroducerea cursei București-Torino (Cuneo), începând cu data de 30 septembrie 2014. Cursa București-Torino, cu aterizare pe Aeroportul din Cuneo, va avea o frecvență de 2 zboruri pe săptămână. Respectiv în zilele de marți și sâmbăta. Aeroportul din Cuneo se află la o distanţă de aproximativ 80 de km de Torino. De la aeroport către centrul orașului se poate ajunge cu autobuzul, operat de către compania CTL. Iar preţul este de 9.5 euro pe segment, biletele putând fi cumpărate direct de la șofer.

Prețurile cursei București-Torino (Cuneo) vor porni de la 28 de euro pe segment și deja se pot rezerva pe site-ul Blue Air.

Odată cu introducerea acestei rute, Blue Air ajunge la 10 curse operate din România către Italia, respectiv din București către Bologna, Catania, Milano, Napoli, Roma și din Bacău către Bologna, Milano, Roma și Torino.

Înființată în anul 2004, Blue Air este o companie aeriană low cost, cu sediul în București, baza principală a companiei fiind pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Conform site-ului www.airfleets.net, Blue Air deține în prezent 10 aeronave, dintre care 8 sunt de tipul Boeing 737-400 și câte una de tipul Boeing 737-300 și Boeing 737-500, având o medie de vârstă de 22.4 ani.

Românii sunt cea mai mare minoritate din Torino

 

În oraşul Torino, situat în regiunea Piemonte, locuiesc în mod oficial peste 56.000 de români. Însă, cel mai probabil, numărul real al acestora este mai mare. Torino este foarte căutat pentru sporturile de iarna, deoarece este foarte aproape de câteva staţiuni importante din Alpi. În anul 2006, oraşul Torino a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă. Torino este de asemenea un important oraş industrial, aici fiind locul de naştere al companiilor auto italieneşti Alfa Romeo, Fiat şi Lancia.

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

** Sursa foto: http://ticketspy.nl