Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Blue Air lansează ruta Torino – Ibiza din iunie 2015

Blue Air lansează ruta Torino – Ibiza din iunie 2015

Compania aeriană românească low cost Blue Air a anunțat deschiderea unei noi rute. Este vorba de o rută nouă de la noua bază din Torino (Caselle) către Ibiza (Fontanarossa), conform informațiilor publicate pe site-ul oficial al companiei,  www.blueairweb.com. La finalul anului 2014, Blue Air si-a deschis prima bază din afara țării noastre, pe Aeroportul Caselle din Torino. Blue Air operează zboruri pe acest aeroport începând cu luna octombrie 2014 curse regulate către Catania. Blue Air își va extinde activitatea de pe Aeroportul Caselle din Torino cu zboruri către Bari, începând cu data de 1 mai 2015 și, mai nou, Torino – Ibiza.

Blue Air lansează ruta Torino – Ibiza din iunie 2015

 

Conform site-ului oficial, biletele de avion pe noua rută Torino – Ibiza pot fi deja cumpărate. Acestea au prețuri începând de la 52.90 de euro pe segment. Însă locurile locurile la acest tarif fiind limitate. Fiind doar o rută sezonieră, zborurile către Ibiza vor fi operate cu frecvență de două ori pe săptămână. Respectiv în fiecare zi de joi și duminică, începând cu data de 4 iunie 2015 până la finalul lunii septembrie. Ruta Torino – Ibiza mai este operată în sezonul estival de încă două companii aeriene, Ryanair și Neos.

Blue Air este singura companie aeriană de tip low cost cu capital sută la sută românesc. Conform site-ului specializat airfleets.net, Blue Air deține o flotă de 10 aeronave de tipul Boeing 737, având o medie de vârstă de 22.7 de ani. Blue Air a fost înfiinţată în anul 2004 şi are principala bază operaţională pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti.

Sursa foto: www.ticketspy.nl

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns