Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Blue Air lansează, în premieră, ruta internă București-Iași!

Blue Air lansează, în premieră, ruta internă București-Iași!

Conform site-ului oficial, compania aeriană de smart flying Blue Air a anunțat, în premieră, în data de 9 iulie 2015, începerea operațiunilor pe ruta internă București – Iași – București! Zborurile vor fi lansate în data de 25 octombrie 2015, iar biletele se pot rezerva deja pe site-ul Blue Air! Pe noua rută București-Iași vor fi operate două zboruri pe zi, unul dimineața și unul seara.

Rută nouă București-Iași cu Blue Air

 

Pe site-ul oficial al companiei Blue Air, biletele de avion se pot cumpăra deja. Acestea se găsesc la prețuri începând de la suma de 47.90 de euro pe segment. În acest cost este inclus și un bagaj de mână mic, care poate avea o greutate de maxim 10 kg, precum și un bagaj de cală care nu trebuie să depășească limita de 32 de kg. De asemenea, în acest preț este inclusă și o gustare pe timpul zborului. Precizăm faptul că la acest tarif locurile sunt limitate.

Rută nouă București-Iași cu Blue Air: În prezent, singura companie aeriană care operează și care deține monopolul pe zborurile interne este TAROM, care operează pe aeroporturile din Baia Mare, Cluj, Iași, Satu Mare, Timișoara și București. Ne bucură foarte mult faptul că şi alte companii au început să opereze zboruri pe rute interne. Concurența este întotdeauna benefică pentru pasageri.

* Sursa foto.

** Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns