Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Blue Air introduce o nouă rută: București-Glasgow

Blue Air introduce o nouă rută: București-Glasgow

Săptămâna trecută compania aeriană low cost Wizz Air anunța faptul că din vara anului următor va introduce două rute noi din București. Acestea vor fi către Glasgow și către Hamburg. Nu au trecut decât câteva zile și Blue Air practic „le-a luat faţa” celor de la Wizz Air. Aceştia au anunţat introducerea noii rute București-Glasgow încă din data de 17 decembrie 2015! Biletele pe ruta București-Glasgow pot fi deja cumpărate pe site-ul oficial al companiei Blue Air. Mai multe detalii găseşti aici: www.blueairweb.com.

București-Glasgow – Rută nouă de la Blue Air

 

Preţurile anunțate de către Blue Air sunt destul de bune, începând de la 32.90 de euro pe segment. Însă dacă dai un search pe site vei găsi bilete și la prețul de 19.90 de euro. De exemplu, un zbor pe ruta București-Glasgow în data de 27 decembrie 2015 costă 19.90 de euro. La acest preț se mai adaugă și 10 euro la plata prin transfer bancar sau 20 de euro la plata cu cardul Visa sau Maestro. Biletele pot fi achiziționate atât online sau prin call center cât şi prin agenţiile partenere Blue Air. 

Zborurile vor fi operate în zilele de joi și duminică, ceea ce este perfect pentru un city break prelungit în Glasgow. Acesta este cel mai mare oraș din Scoția şi cel mai frumos din această ţară. În prezent, Blue Air operează zboruri către 23 de destinații cu plecare din București, către 10 destinații cu plecare din Bacău, dar și zboruri cu plecare din Iași, Sibiu, Constanţa, Larnaca și Torino.

Aeroportul Internațional din Glasgow se află la o distanță de aproximativ 15 kilometri față de centrul orașului și este un hub pentru companii aeriene precum British Airways, Flybe, Easyjet, Ryanair, Thomas Cook Airlines sau Thomson Airways. În anul 2015, aeroportul a înregistrat un total de 8.7 milioane de pasageri. Adică o creștere cu 12.9% față de anul precedent.

Sursa foto: Wikipedia

* Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

 

 

Lasă un răspuns