Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Insulele Canare (1): Cum găsești bilete de avion ieftine?

Insulele Canare (1): Cum găsești bilete de avion ieftine?

Insulele Canare, aflate în Oceanul Atlantic aproape de coasta Marocului, reprezintă o destinație de vacanță superbă. Aasta dacă ești în căutare de un loc liniștit, cu soare, ocean și plajă. Cu mulă plajă.  Pentru mine, Insulele Canare sunt destinația perfectă. Aici vremea este minunată pe tot parcursul anului. Însă cel mai bine este sa vizitezi Insulele Canare în extrasezon, în special toamna. Asta deoarece atunci când la noi este frig și plouă sau ninge, în Insulele Canare sunt 30 de grade și se face plajă.

Bilete de avion Insulele Canare: cum ajungi ieftin aici?

 

Bilete de avion Insulele Canare: În Insulele Canare se poate ajunge relativ ușor și ieftin. Ryanair zboară către patru dintre cele șapte insule care formează Arhipelagul Insulelor Canare. Respectiv către Tenerife (nord și sud), Fuerteventura, Lanzarote și Gran Canaria.

Am făcut o mică simulare pe site-ul oficial al Ryanair și am găsit bilete de avion pe ruta Bruxelles (Charleroi) – Fuerteventura la pretul de 130€ dus-întors, în luna octombrie. Prețurile sunt aproape similare pe tot parcursul anului. Însă am ales luna octombrie deoarece mi se pare cea mai potrivită pentru o excursie de acest gen. La Charleroi se poate ajunge ușor, tot cu Ryanair. Sau cu Wizz Air. Iar dacă cumperi biletele din timp, sigur te vor costa sub 70€ dus-întors. De aici rezultă că pentru zborurile București – Charleroi – Insulele Canare (tur-retur) vei plăti în jur de 200€. Acest preț este fără bagaj de cală sau aproximativ 280€ cu bagaj de cală inclus. Mai multe detalii poți găsi pe site-ul oficial al companiei Ryanair, www.ryanair.com.

Ryanair - Bruxelles Charleroi - Fuerteventura Insulele Canare

Ryanair – Bruxelles Charleroi – Fuerteventura Insulele Canare

Prețuri similare sau chiar mai mici sunt și către Tenerife, Lanzarote sau Gran Canaria, cu plecare din Londra (Stanstead), Bruxelles (Charleroi), Madrid, Barcelona sau Milano (Bergamo).

Oferte de bilete de avion ieftine către Insulele Canare poți găsi si la easyjet, Norwegian Air Shttle, Jetairfly, Iberia sau Vueling, însă din ce am văzut eu, prețurile oferite de Ryanair sunt categoric imbatabile, cel puțin pe datele pe care le-am selectat eu.

*Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

Lasă un răspuns