Pages Navigation Menu

Fabricăm cele mai frumoase idei de călătorii!

Air Moldova va suspenda zborurile București-Chișinău începând cu 28 februarie

Air Moldova va suspenda zborurile București-Chișinău începând cu 28 februarie

Compania aeriană Air Moldova, transportatorul național al Republicii Moldova, a anunțat încă de la începutul lunii februarie suspendarea zborurilor pe ruta București – Chișinău, începând cu data de 28 februarie 2015. Călătorii nu vor avea însă de suferit deoarece vor fi redirecționați către destinație cu TAROM, care operează în prezent 16 zboruri pe săptămână pe această rută. Cel mai probabil, Air Moldova a suspendat zborurile către București din lipsă de pasageri. Tot în același comunicat de presă, Air Moldova a anunțat și suspendarea altor două zboruri. Este vorba de zborurile din Chișinău către Soci și Kiev.

Air Moldova operează curse directe din Chișinău către 20 de destinații

 

În luna ianuarie 2015 s-au împlinit 22 de de ani de când activează compania Air Moldova. Iar tot din această lună compania a decis să introducă o rută nouă, respectiv Chișinău – Viena. Această rută nouă va fi lansată în data de 10 aprilie 2015. Air Moldova operează curse directe din Chișinău către 20 de destinații, printre care Lisabona, Barcelona, Atena, Londra, Paris, Madrid, Moscova, Frankfurt, St. Petersburg sau Istanbul, oferind două clase de deservire, economic și business.

Air Moldova este deţinută de către stat. Şi este cel mai mare operator aerian de pe piața de transport de călători din Republica Moldova. Conform site-ului airfleet.net, compania deține în prezent 6 aeronave, respectiv 2 aeronave de tipul Airbus A320, o aeronavă de tipul Airbus A 301 și trei aeronave Embraer. Media de vârstă a celor 6 aeronave este de 14.9 ani. Puţin mai mult decât TAROM, ale căror aeronave au o medie de vârstă de 14.2 ani.

* Sursa foto: www.airmoldova.md

**Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm pe pagina noastră de facebook: Fabrica de călătorii – facebook.com/FabricaDeCalatorii

3 Comments

  1. Totul e din cauza pretului exagerat la bilet, sa ieftineasca zborul si o sa creasca fluxul de pasageri, pana atunci poate sa inchida si aeroportul, ca, cu asa preturi sa zboare doar ei.

  2. pai cine va zbura cu 200 de euro, dati preturile mai jos si veti avea pasageri….

  3. Pacat…sper sa nu creasca si TAROM preturile odata cu iesirea de pe aceasta ruta a AIR Moldova. E o ruta pe care o frecventez des si nu mi-as dori un pret mai mare…

Lasă un răspuns